Pohjois-Savon Osuuspankki

Toimeksiantona oli suunnitella OP Pohjois-Savolle työskentelytiloja: yksi yhteinen työtila, kaksi pienempää neuvotteluhuonetta sekä näitä tiloja yhdistävä käytävä. Suunnittelun lähtökohtana oli toteuttaa täysin ”ei julkitilamaiset” neuvotteluhuoneet, joiden tunnelma mukailisi ”koti/olohuone”-teemaa sekä ”kahvila” -teemaa. Molempiin neuvotteluhuoneisiin toivottiin nuorehkoa yleisilmettä, ja kalustus tulisi saada kokonaisuudessaan samasta paikasta. Työtilan tussitauluseinä, nojatuolinurkkaus ja harmaa värimaailma olivat jo ennalta toivottuja, muutoin suunnittelulle annettiin hyvin vapaat kädet. Kaikissa tiloissa tuli ottaa huomioon akustiikka, johon ratkaisuksi valittiin Soften-seinäpaneelit.

Klikkaa kuvia, niin näet ne oikeassa koossa.

9 15 11 14 18 19 17 16 20 8 7 6. 5 4 1 3 2